HomeWinkelUrnenveldmonumentenUrnenveld monumenten in arduin - blauwsteenurnenveldmonument in blauwsteen (arduin)

urnenveldmonument in blauwsteen (arduin)

Product code: W091610

770.00 incl. BTW

Maak je keuze

Wanneer een urnenveld voor meerdere personen is bestemd zal hiermee rekening gehouden worden bij de lay-out van de gravure.

voornaam en familienaam overledene(n)

Klik hier om de lettertypes te zien.

André €0.00 urnenveldmonument in blauwsteen (arduin) Axelle €0.00 urnenveldmonument in blauwsteen (arduin) Catherine €0.00 urnenveldmonument in blauwsteen (arduin) Céline €0.00 urnenveldmonument in blauwsteen (arduin) Eveline €0.00 urnenveldmonument in blauwsteen (arduin) Georges €0.00 urnenveldmonument in blauwsteen (arduin) Gilbert €0.00 urnenveldmonument in blauwsteen (arduin) Louise €0.00 urnenveldmonument in blauwsteen (arduin) Morgane €0.00 urnenveldmonument in blauwsteen (arduin) Victor €0.00 urnenveldmonument in blauwsteen (arduin)

Voor de gravure in wit, zilverkleurig, antraciet, oker is er een basisprijs.
Wenst u bladgoud wordt de prijs berekend volgens het aantal karakters en de prijs van het bladgoud.

Wenst u bladgoud wordt de prijs berekend volgens het aantal karakters en de prijs van het bladgoud.
Gelieve het juiste aantal karakters in te geven (letters, cijfers en tekens). Per letter wordt 5 euro gerekend, deze prijs kan aangepast worden volgens de prijs van het goud.

Voor de gravure in wit, zilverkleurig, antraciet, oker is er een basisprijs.

In onderstaande modules kunt u opteren om de gedenksteen zelf te plaatsen, of om hem te laten plaatsen door de plaatsingsdienst van uitvaartartikelen.be.
Bij plaatsing door onze dienst, nemen wij telefonisch contact om de begraafplaats alsook de ligging van het graf te weten te komen.

Standaard is een graniet grondplaat voorzien van 50 x 50 x 5 cm. Wenst u echter een ander formaat, kunt u dit hieronder opgeven in de voorziene keuzemodule, “grootte van de grondplaat”. Dit kan een prijsafwijking met zich meebrengen. Wanneer u het formaat aanklikt, wordt de prijs automatisch berekend. (Wees wel indachtig dat de gemeentelijke overheid maximumafmetingen oplegt die verschillen van begraafplaats tot begraafplaats.)

- +

Beschrijving

Grafzerk met kopstuk in blauwsteen om op een urnengraf te plaatsen.

Afmetingen grafzerk:
kopstuk in blauwsteen met geciseleerde zijkanten 45 x 45 x 8 cm (breedte x hoogte x dikte)
grondplaat in blauwsteen: 50 x 50 x 5 cm (lengte x breedte x dikte)

Deze grafzerk is in blauwsteen. De grafzerk is voorzien van een staand kopstuk met geciseleerde zijkanten, waarin de naam en data worden gegraveerd.

De gravure wordt uitgevoerd in het door u opgegeven lettertype.

U bekomt na bestelling steeds een “proefdruk” ter goedkeuring van de gravure. Daardoor worden fouten zo goed als uitgesloten.

Standaard is een witsteen grondplaat voorzien van 50 x 50 x 5 cm. Wenst u echter een ander formaat, kunt u dit hieronder opgeven in de voorziene keuzemodule, “grootte van de grondplaat”. Dit kan een prijsafwijking met zich meebrengen. Wanneer u het formaat aanklikt, wordt de prijs automatisch berekend. (Wees wel indachtig dat de gemeentelijke overheid maximumafmetingen oplegt die verschillen van begraafplaats tot begraafplaats.)

In onderstaande modules kunt u opteren om de gedenksteen zelf te plaatsen, of om hem te laten plaatsen door de plaatsingsdienst van uitvaartartikelen.be. Bij plaatsing door onze dienst, nemen wij telefonisch contact om de begraafplaats alsook de ligging van het graf te weten te komen.

Hebt u vragen, aarzel niet om contact op te nemen met troostartikelen.be, we staan steeds tot u dienst!

Extra informatie

Weight 1 kg
Kleur

Blauw

Materiaal

Arduin – Blauwsteen

Afwerking

Mat

Levertijd (dagen)

14